dijous, 22 de desembre del 2011

Tancament del blog

Avui, dia 22 de desembre han finalitzat les classes del primer quatrimestre del grau. La decisió que he pres per el tancament d'aquest blog és la següent. És el meu primer blog creat per a mi, ha sigut una eina que m'ha facilitat aprendre moltes de les coses i activitats fetes a classe, i també, aprofundir més tot allò que he treballat. Per aquestes raons, crec que deixaré d'escriure en el blog, per que crec que és una bona eina d'estudi, i a més a més, els meus aprenentatges i vivències els puc compartir amb tothom.

En aquest blog he pogut expressar tot el què he après a les assignatures de GTIC i COED, que crec que són molt importants per la nostra formació com a mestres, ja que són les principals eines de la nostre tasca.

Amb GTIC m'he enriquit el coneixement informàtic, coneixent nous programes per a poder treballar correctament i de manera més fàcil i eficaç.
Per altre banda, a COED, he après a que hem de parlar d'una manera correcte, com ser un bon orador, tot observant a comunicadors i el més important, posant-nos a prova nosaltres mateixes presentant un tema o fent una recitació d'un poema.

Espero seguir actualitzant el blog com he fet fins ara.

FINS AVIAT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada