dijous, 1 de desembre del 2011

Glogster, el CmapTool i Gliffy.

Avui, dia 1 de desembre, a la classe de GTIC ens han ensenyat a utilitzar diversos programes, amb unes finalitats diverses. Aquests han estat el Glogster, el CmapTool i el Gliffy.

A contiunuació faré una petita explicació per explicar el funcionament i per a què es poden utilitzar.

Glogster

És una eina molt senzilla i intuïtiva, que permet inserir vídeos, fotografies i àudios, d'una manera on-line. La facilitat de l’eina fa que tot l’alumnat pugui treballar.Els murals realitzats amb Glogster poden ser impresos, inserits en una web (blog d'aula, personal, etc.), projectats i utilitzats a classe mitjançant una PDI o pissarra digital normal com a suport a la presentació d'uns determinats continguts. Tant les imatges, com els vídeos i els sons poden ser pujats des del nostre ordinador o ser inserits des d'altres pàgines web. A més, la grabació dels sons i els vídeos pot ser directament des de Glogster.
Avantatges: pots modificar, posar música i vídeos i desplegar imatges.







Cmaptools

És un software multi plataforma per crear mapes conceptuals, mitjançant unes aplicacions adscrites en Java. Aquest permet tan el treball individual com col·laboratiu, ja sigui local, a internet…
La tecnologia permet enllaçar mapes conceptuals, es poden publicar en un Blog, enviar-los per correu electrònic, pujar-los a una pàgina web, incorporar imatges, vídeos, etc.



Gliffy

És un programa on-line que et permet disenyar diagrames en línia, d'una forma molt senzilla gràcies a les eines d'edició que ofereix. Es pot utilitzar aquesta eina sense la necessitat d'estar registrats, però per poder guardar el projecte és necessari tenir un compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada